More Website Templates at TemplateMonster.com!

Rreth Nesh

Design Studio XO-MO eshte nje kompani dizajni, e cila perkujdeset per reklamat e bizneseve tuaja, si dizajnimin e Logo-ve, Reklamave Ndriquese, Mbishkrimeve ne Rrobe, si dhe Reklama te te gjitha llojeve dhe formateve.

Design Studio Xo-Mo, gjithashtu ju ofron sherbime si Web-Design, dhe Software te ndryshem menaxhues per biznesin tuaj.

Puna jone

Software
Studio jone ben zhvillimin e software-ave menaxhues per biznese te te gjitha llojeve.

Dizajne Kreative
Secili dizajn nga ne behet nga persona prefosional dhe kreativ, si Logot, Reklamat, Mbishkrimet, Posterat etj...

Planifikimi
Ne nuk bejme asnje pune pa e planifikluar, konsultuar dhe marrveshur me klientet tane, dhe vetem kur ata jane te kenaqur ne vazhdojme punen tone.
Strategji Efektive
Ne ju garantojme qe Reklamat, Logot, apo qfardo pune qe ne bejme per ju, do te ju sjell sukses ne biznesin tuaj .

Puna jone

Mesazhe

Puna e juaj eshte fantastike, shpresoj qe te punoj me ju.
27 days ago

Jeni me te vertet te mrekullueshem, vetem perpara.
39 days ago

Pune e mrekullueshme. BRAVO!!!
154 days ago